Zaterdagavond 21.15 - 22.15

Big Band Bosco.images

Bosco little big band is een vet swingende ritmesectie, een krachtige 6-mans blazerssectie en een energieke, charismatische frontman: Eric Vloeimans. 
BOSCO, een band waarvoor geen muziekstijl te gek lijkt te zijn. Het aanstekelijke enthousiasme van de musici en het torenhoge muzikale niveau van dit collectief zijn de voornaamste handelsmerken van deze band.

Eric Vloeimans is een improviserend trompettist en componist. Zijn werk wordt gekenmerkt door een karakteristiek, individueel geluid. Hij begon zijn trompetstudie aan het Rotterdams Conservatorium op de afdeling klassieke muziek, maar stapte later over naar de jazz-afdeling.

Begeleid door de 10-koppige bigband BOSCO brengt hij herkenbare en swingende nummers.Het gaat vooral om bekende jazz-nummers
Een heerlijke avond waarin trompetist Eric Vloeimans u meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie.

Zaterdagavond 22.15 - 23.00

  
Dennis van Aarssen; Winnaar Talentenjacht.9z5x2noa5sbo wd640

Wat je kunt verwachten bij Dennis van Aarssen? Een heerlijke liedjesavond waarin The voice of Holland 2019-winnaar zijn publiek meeneemt in een muzikale reis vol herkenbare en memorabele momenten uit de rijke muziekhistorie. Dat kan ook niet anders, wetende dat grootheden als Frank Sinatra, Josh Groban en Michael Bublé belangrijke inspiratiebronnen zijn voor de Gorcumer. En Robbie Williams niet te vergeten! Het was zijn album ‘Swing When You’re Winning’ waardoor Dennis al op jonge leeftijd wist dat hij – net als de populaire Britse rasentertainer – artiest wilde worden. 

Dennis verkent al enkele jaren de grenzen van zijn zangtalenten. Tijdens de negende editie van The voice of Holland wist hij zich te presenteren aan het grote publiek als een uitzonderlijk talent, met een soepel en warm stemgeluid, waarbij hij steeds de juiste emotionele toon weet aan te slaan. Met innemende vertolkingen van bekende tracks als ‘Mr. Bojangles’, ‘That’s Life’ en ‘Modern World’ wist Dennis van Aarssen de finale te winnen.

Voor zijn eerste theaterprogramma ‘Start spreading the news’ heeft Dennis gekozen voor een kleurrijke mix die bestaat uit de mooiste liedjes uit het Great American Songbook, bekende jazz standards en populaire songs van grote zangers en chansonniers zoals Charles Aznavour, Michael Bublé en Stromae. Dennis zingt daarbij ook een aantal nieuwe nummers uit zijn eigen repertoire. De samenstelling van zijn theaterprogramma biedt ruimte voor de nodige muzikale verrassingen, maar is daarnaast ook een feest der herkenning. Het staat garant voor een gloedvolle avond met liedjes vol muzikale herinneringen.